Tuesday, 12 June 2012

~Kenangan di Kem Agro Resort~

Salam rindu buat sahabat-sahabat semua....


Kali ini  ingin berkongsi cerita sepanjang mengikuti Kem Intergriti Siswa Siswi yang dijalankan di Kem Agro Resort,Setiu selama 2 hari 1 malam...Hari nie baru berkesempatan untuk menulis pada blog...hehe..Banyak kenangan yang tidak dapat dilupakan...sangat seronok..!!! xlupa juga kepada penganjur program, pensyarah,rakan-rakan dan kepada semua yang terlibat...semua nya sporting habis!!!...setibanya sampai di kem agro aktiviti pertama ialah mini explorace...huh! memang penat mainan nTerbaeekkkk la.:)  lari sana sini, kena denda,kena menyanyi dan macam-macam lagi la...walaupun tak menang tetap rasa seronok..Adat permainan la kan..menang kalah tu...:)
Game yang best berkayak...rugi la kalau tak cuba main...rasa  tak puas je...nanti ada mase InsyaAllah...ajak family pergi pulak...hehe..
Haa,,game  nie yang paling best dan tak kan lupa sampai bila-bila..Abseiling..!! sampai je dekat tempat abseiling....huh! terkejut jugak..tinggi sangat..xpernah lagi main abseiling ney...perasaan takut, gayat, memang ada la tapi excited sangat nak naik...hehe...rugi la kawan-kawan yang tak cuba ...pengalaman yang sukar dicari..apabila ada di depan mata sia-sia kan pula...Hurmm...yang membosankan sikit malam kebudayaan....sebab kumpulan kteorg xtaw nak buat ap...xbanyak  idea..Hentam  saje la...huhu...haa...satu lagi ‘night walking’ terpaksa dibatalkan...sebab hujan...:(
Apa-apa pun kem nie tetap berjalan dengan lancar...InsyaAllah...lain mase kalau ada lagi program macam ney nak join...yang penting kem macam nie dapat membina keyakinan diri, mental dan fizikal setiap orang..lagi pun memang saya suka sukan lasak..!!^_^



                                           Time nie tengah tunggu turn untuk berkayak....!!
                                                          Tak sabar-sabar....heheee




                             Selesai berkayak...dah habis berkayak pun lagi kena "buli" dengan cik
                                                               pensyarah ney...
                                                                     huhuu........)>




                                          
                                                    kawan-kawan yang sporting...!!
                                                            Adda, Fida, Idah ^_^



                                   Kenangan bersama student nursing jun 11 dan pensyarah nursing....:)
                                                  




 ~Mayra Hayfa~
        ^_^
~Jangan takut dan segan untuk setiap.,
tindakan yang anda lakukan,.
Seluruh kehidupan adalah satu ujian...~



No comments:

Post a Comment