Saturday, 19 October 2013

~SeLaMaT bErbAhAgIa~



Curi masa sikit! Nak jugak tulis entry nie sekarang..haha
*padahal tgh  kemas beg nak balik esok, sanggup ketepikan jap beg tu, buka lappy =p
Kenduri oh kenduri!
Alhamdulillah..siang tadi sempat jugak g kenduri kawan..hehe
walaupun baru kenal, kita dah rapat! Tu lah sahabat =D
Majlis yang simple tapi meriah! Tahniah2.,happy je nampak korang =)

Dengar2 pertemuan korang sekejap je kan, dan korang pilih bercinta selepas kahwin!
Alhamdulillah, semoga Allah redha =)
Hmm...Biasa lah, bila g kenduri orang,,soalan ‘famous’ yang akan ditanya “when your turn”..gulppp~
InsyaAllah..Aturan Allah yang terbaik, Sampai masa, datang la “cik jodoh tu” ehhh??? =D

 suka sangat dye =D
Warna baju ikot tema ok! haha
*Ambik sikit seri pengantin tu bolehhh?? =P
  
~role model!!!! ~
Masih ingat lagi tentang kisah cinta antara Saidina Ali & Saiditina Fatimah Az-Zahra?
Kedua-dua mereka menyimpan perasaan antara satu sama lain, tetapi mereka lebih memilih untuk mendiamkan hal ini dari pengetahuan orang lain. Dengan izin Allah S.W.T, mereka berdua telah disatukan  dengan ikatan yang sah.
(kredit to ‘cik jodoh’:  awak tolong baca yang nie penting!!) =P

                                                                                                                       
Oh yeee.. lastly i -Lebih prefer kawan dulu dan kenal hati budi masing-masing, tidak perlu confess..tapi lebih suka bercinta selepas kahwin je..hahaaa.. bila dah yakin approach dengan cara yang betul iaitu minta izin kedua-dua ibu bapa. Mulakan dengan ikatan pertunangan dan segerakan perkahwinan. Percaya lah kalau niat kita murni dan ikhlas, Allah pasti akan bantu dalam apa cara sekali pun. Berdoa sungguh-sungguh padaNya agar kita tidak mudah hanyut dan leka, malah sentiasa dijalan yang diredhaiNya. ..ohhh...truely love! Haha *tetibe je

                                                                                   ok bye! >_< 

 p/s : Eh2..dah la..xpayah nak layan perasaan sangat laa! =p habiskan study tu dulu.. fokus ok!~ hehe
                          ok la bye2.. *sambung kemas beg!esok nak kelik kelate doh =(

~MaYrA hAyFa~
   Maybe too
    early to
     face it!
       xoxo

No comments:

Post a Comment