Sunday, 3 November 2013

tEriNgin~~


Assalamualaikum! =)

Heyyy..baru tinggal sekejap, rindu membuak2 dah ohh blog! Hahaa
Malam tadi punya hal dapat tidur berapa jam je! Ntah apa kena tak boleh tidur huhu
Bagun pagi tu tak tidur dah, punya kemas bilik, haaa nak dekat zohor baru siap (apa ntah yang dikemas nye hehe ). .serius mata time tu mcm dah tak boleh buka je haha, tahan jugak la g kedai beli barang nak buat kek!  Resipi hari nie cheese tart! Buat jugak sebab teringin sangat3 nak makan hee *kan banyak sangat tu =P

Hari nie just buat yang simple je cheese tart ..nak ngn tak nak je..malas atau rajin je hikhik
hari nie mood ok, semua kerja jalan~~ =_+

tungguu...sampai nak tertido! =_=

adunan cheese, siap sudah =)

                                                                cheese tart + blueberry
*ntah sedap ke tidak huhu

ok...da hilang panas tu, masuk kn dalam bekas..nak letak dlm peti ais pun boleh..lagi sedap!~ =)
*ambik la sikit sorang..hehe

p/s : bukanye ada bakat pun buat semua nie, sebab teringin sangat nak makan, yang tak pandai pun blh menjadi hihii...so nie la jadi nya! sedap ke ta sedap ke tu lain cerita la..asalkan puas hati
*takGitu? 
>_<

 ~mAyRa HaYfA~
    =sekadar nya=


No comments:

Post a Comment