Friday, 10 July 2015

Ambil darah! T_T

Hari ni ambil darah. Last but not least!๐Ÿ˜ช

Selalu bangun dari baring je rasa pening. Dah masuk tiga bulan dah mcm ni. Hb low mungkin ( haemoglobin) . Dengan keadaan kerja yang terpaksa makan tak ikut time heh! Makan pulak makanan yang tak berkhasiat mana! *Mengaku* >_<

Kalau nak cakap stress tak ada la sangat. Kadang-kadang je. Strees tu bukanku pinta. So klau stress datang i cuba kawal sebaiknye! >_<
Blood pressure pun ok, normal je. So masih tertanya-tanya penyebabnye!.


   Then hari ni decide nak ambik darah. Mungkin kena ambik supplement lps ni..   
           Huhu *taknakkk* =(



   waitinggg for the 'best' result =)
                     #HopeSo
    3bottle only!  *naknangisssss*
           #plain #Floride #Edta


                You did it!  T_T
Rela dalam terpaksa. Kalaulah kamu tahu yg ambik darah tu sakit! =( haha * tsk..tsk..
  
* next ๐Ÿ‘‰ review result๐Ÿ‘ˆ *

#PeningPenatBadanLetih
#NoMOreAnalgesic
#KafarahDosa 
#AllahSayang
#NeeDMoreEnergy

No comments:

Post a Comment