Friday, 10 July 2015

Cantik bahasa =)

 " Doktor ada ke tak ni, kalau tak aku nak g klinik lain! "

*Cantik bahasa* 👈 😌

Kerja time2 nak balik, pukul 6 ni dapat pulak patient yang penuh dengan 'sopan' ni. 😂

Isteri dia yang demam, dia pulak yang panas.You should protect your women, bukannye cakap 'dia malas makan ubat' , 'dia degil' 'dia bla, bla, bla' . Not that way la bro! Actually she very need your attention. Still can't get it? 😔

Seriusly, tak boleh terima lelaki yang jenis cakap kasar. Suka marah-marah. Kelemahan kamu, sila tutup. Nampak terus tak 'gentle'!  #OutOfService!

*my temperature that time 39Celcius! * 😒

Nak marah boleh, but please find the right reason! 
" Doc dengar kot apa kau cakap tadi. Bilik doc kat sebelah tu je. Kasar sangat, nampak kekuranghajaran tu"  *Maaf* 😔

*Saya yang tengah incharge pun sakit hati kot dengar, but i pretend to be cool,orang bagi api kita tak boleh balas dengan api. Then i bagi la air sikit.  Puasa kan! Haha 


                   *Tanda Hormat* =P

We always give our best service, please give your respect.  =)

#CeritaSemalamHariNiOff #TakMengumpatCumaPanasSikit
#MedicStaff #AlwaysForPatient #GiveUsTime



No comments:

Post a Comment