Monday, 21 December 2015

Disember vacation =)

Alhamdulillah.

Last vacation disember 2015! =)

Masih dalam bas untuk pulang ke kuantan dan seperti  terlalu 'awal' untuk tarik selimut *tido! Hehe 

Cukuplah!
Nak bagi tahu, 

" HAPPY "

Tak tahu nak describe happy tu macam mana, but it really 'meant' for me. 
Pengalaman bercuti kali ni sangat berbeza. Happening and really like it!

Terima kasih, untuk pengalaman dan kenangan. Layanan serta kepercayaan. 
Sangat hargai. Setiap masa ada "nilainya" . Manfaatkan sebaiknya. =)

Niat, doakan yang baik-baik. Kadang apa yang Allah izin, dan kadangnya jugak Allah tak izin pada waktu itu semua bersebab. Percaya dan yakin dengan perancangan DIA. 

Hiduplah dengan pendirian. Setiap pengalaman dan kenangan yang berbeza, memberi seribu satu erti. 

              
   " Jauh perjalanan, luas pemandangan " 

Berkelana dengan iman, mungkin lebih cantik. Sama-sama perbaiki diri. Pastikan redha Allah sentiasa mengiringi diri. InshaAllah selamat dunia dan akhirat =)

Pulang dengan semangat baru! Harap lebih bersemangat dan komited dalam kerja. Esok kerja pagi! Mohon sado haha =P

P/s : InshaAllah, move to vacation next year. =)


        _pelangicantik_
             Inspirasi
               2015

No comments:

Post a Comment