Friday, 15 April 2016

Aku ada kamu >~<

Alhamdulillah.
Thanks for today..
Tak menyesal layan penat! Haha

Macam tak kena je tajuk post tu...
Tiba-tiba je " aku ada kamu " . 
Kaitan nye? Ok cari sendiri! Haha =P

Seriusly, sangat sangat dan tersangat happy dengan family IG. Haa kan banyak sangat tu =P haha


Buat aku dan mereka, selamat menempuh dalam pejalanan dakwah. Semoga kita sama-sama kuat dalam mencari erti kehidupan sebenar. 

Buat diri sendiri yang masih lagi merangkak dalam kehidupan, sangat memerlukan kalian untuk terus membantu aku yang masih lagi jauh untuk sampai ke destinasi. 

Sangat perlu! 
Sokongan kalian, yang sentiasa ada bersama ketika susah dan senang, waktu happy, sedih! 

Sentiasa doakan semoga Allah kurniakan 1001 rahmat dalam setiap apa yang kita lakukan. 

Moga program kita nanti dipermudahkan dan berjaya seperti yang dirancang. Kerana Allah itu Maha Tahu apa yang terbaik untuk Hamba-Nya.

Percaya + Yakin  ^_*


Alhamdulillah. Kerana DIA masih sayang,  masih diizinkan untuk sama-sama berada hingga tahap ini! 

Terima kasih..
Buat semangat dan Inspirasi yang sentiasa ada ^*^

Melangkah dengan niat, pasti dipermudahkan =) 


   #pesananbuatdiriyangcomelhaha#
               Perubahan itu biarlah 
    perubahan yang baik dan semakin     
       mendekatkan kita dengan DIA
         

Doakan ye.. 
Al-Fatihah buat diri sendiri 🙃

_PelangiCantik_
   16/04/2016



No comments:

Post a Comment