Saturday, 9 April 2016

#Moodhiking Gunung Berantai

" pukul 3.30 pagi kita berkumpul depan Uia. Lepas tu terus gerak ke maran. Kita solat subuh dekat masjid maran "

Arahan diterima! 


Sanggup tukar night shift, untuk melayan hobi sendiri haha Hiking ni salah satu hobi yang aku minat. Benda yang kita minat selalunya kena dapatkan! Tak kisahlah kena merayu, pujuk parent, buatlah apa-apa pun asalkan permintaan diluluskan haha =)

Baru seminggu dah datang mood baru dia! Bagi la masa dulu untuk badan, muka recovery elok2 dulu haha 😂😅
                     - Memory -

Time ni dah magrib, baru dapat keluar. Alhamdulillah kami happy! 😜😷

Pengalaman time ni mungkin tak dapat dilupakan. Takpe, jadikan pengalaman itu pengajaran buat diri untuk masa yang akan datang. 


Perlu persiapkan diri, mental dan fizikal kena kental! 

         - Dah sampai! Makan dulu. 
          Kalau dengan dyeorang ni 
                maggi tu wajib la - 

Saat mereka semua buntu, tiada yang dapat membantu, Masa itulah kamu akan percaya hanya dengan doa dan kebergantungan kepada Allah yang penting. 


" jadikan setiap cerita hidup kita cermin untuk terus melangkah, dan memberi manfaat buat diri dan orang lain " 

Okay! Next plan still pending. 
See u =)

#storylife 
#Hikingteam 
#bloggerlife 
#tobecontinued 
#Instagcaption
🙃👌

No comments:

Post a Comment