Monday, 16 May 2016

/ Hari Guru /

Alhamdulillah.

Selesai Program Hari Guru.
Seronok dengan Team Imtiyaz Group dan guru-guru. Semua terbaik! 
Dari awal persiapan hingga akhir program. 


                Test-Test =P

#KepenatanDalamSeribuKepuasan 😜

#ThrowbackDiSebalikTabir


Terima kasih semua. Dengan idea-idea yang kreatif dan happening!


                              #PERSIAPAN


                              #PERSIAPAN


                               #PERSIAPAN


                               #PERSIAPAN



Persiapan yang bermula awal pagi dan berakhir hingga tengah malam. Kami happy! 😜

Buat semua ni tak dapat duit pun! Ye, tak  dapat duit. Kami pun tak pernah mengharapkan apa-apa.
Masih ada yang tanya. Dapat apa buat ni? 
Haaa..
Alhamdulillah, Allah salurkan nikmat dari segi dipermudahkan dalam segala urusan, dan hadirkan ketenangan dalam diri. ☺️

Percayalah! 

" More you give, more you get "
   Haha betul dok ayat tu 😜


          #BffForeverEver
     Akhirnya terkena jugak 


               #BffForeverEver
     Yang sebelah tu mungkin agak 
      skema pada hari tu sahaja =_=

" Pengalaman hari ini, tidak akan sama dengan kenangan semalam " 

Kenangan yang akan sentiasa di 'throwback' pada masa akan datang.
Tersusun rapi dalam diari ' blog ' 😝 haha. 
* saje maleh upload photo banyak2 dalam insta/fb haha 😆

Selamat Hari Guru.
Jasamu Sentiasa Dikenang. ☺️😍



                                #GAME


                                 #GAME


                                 #GAME

' Ciptalah sebanyak mungkin kenangan, Kenangan yang mencipta pengalaman, kerana ia mengajar kamu Erti Kehidupan Sebenar '

Banyak cerita disebalik cuti (Off Day) selama 5 hari. Tersangatlah terasa betapa singkatnya masa. Semoga sentiasa update niat. 

Buat mereka yang sentiasa lakukan  kebaikan, tanpa mengharapkan balasan dunia. Tahniah! Kamu berjaya mengawal hati dan iman 👌
Doakan, diri yang masih merangkak mencari jalan kesana. In Shaa Allah sentiasa kuat dengan doa dan sokongan daripada kalian. 🙃

P/s :
#TahniahBuatDiri
Hanya sempat tidur 2 jam. Pukul 3pagi dah bangun nak gerak ke temerloh for hiking time! Siap2 hiking tunggu kawan-kawan lain dah pukul 5 lebih. Singgah solat, salin baju semua terus pergi makan. Muka lapar semua seharian tak jumpa nasi 😆 Ingat boleh gerak balik kuantan awal, sebab asyik teringat kene buat persiapan hari guru malam tu jugak lepas isyak. 

Bertolak balik dalam pukul 8malam jugak, lepas solat magrib! Aihh sempat tak nak sampai kuantan sblm pkl 9 🤔
Alhamdulillah, sebelum pukul 9 sampai. Siap hantar kawan kat uia, terus ke sekolah buat persiapan. Masa tu, haa dah terasa urat2 semua tegang. Nak duduk pun payah 😂😝 sabor jelah!

Kenangan yang tak pernah lalui sebelum ni. Kejar masa! Bukan masa kejar kita haha. 
Belajar benda baru 👌

Terima kasih untuk kenangan dan pengalaman yang terbaik ni! 
Tahniah buat diri, moga lebih berani dan terus kehadapan ☺️

#BAKALDTHROWBACK#

#THEBESTMOMENT#

Okay, See you next entry! 
#HikingMomentMaybe 😍

         #16052016
 Pendidik dan Bakal Pendidik

No comments:

Post a Comment