Sunday, 29 May 2016

_WeddingOnMay_

Alhamdulillah.
Tahniah @ezzahisham
Semoga berbahagia dunia dan akhirat.
#FullofLove

Rai hari bahagia sahabat. Bila lagi kan.
Sedayanya akan sentiasa dengan korang, suka duka bersama 😜 haha *ClicheWehhh 

@MalamBerinai





First time la pakai baju and attend malam berinai ni.
Tak pe, untuk kawan-kawancuba jugak 'move on '  haha. Jangan takut nak mencuba. Semua ni pengalaman okay! Chill je hehe. *nanti wedding kau InshaAllah dipermudahkan* =D
Mudahkan urusan orang lain, Allah bantu mudahkan urusan kita. Haa gitu!

Ye! Malam tu aku tak berinai pun. Tak tahu lah, memang tak minat. Nak letak inai sikit kat kuku pun aku duk pikir banyak kali haha. Biarlahh natural is beauty *poyo HAHA =P
 (OK,lastly letak sikit inai kat jari hujung sekali! jagahatisendiri haha )

@BigDay















Sory semua. Boleh spend time sampai petang je. Rushing balik nak keje malam pulak! Sanggup tak tidur untuk korang. Tak tahu la nak cakap mata i malam tu macam zombi dah tahan ngantok! Haha 😜😝

Terima kasih jugak, semua sanggup balik. Dari kl, melaka. Bukan senang nak spend time ramai-ramai macam ni. Sangat pantas, 9 Tahun dah berlalu.#HargaiPersahabatan

Okay! Next kita jumpa bulan 9 pulak. Next bride hehe. Semoga dipermudahkan =)

p/s : Senang ada backup blog. Kalau terpadam kena virus ke atleast ada backup kenangan yang masih tersimpan. KisahKami =)

Doakan yang baik-baik ^_^

   -28052016-
  #BffForever#

No comments:

Post a Comment