Wednesday, 8 June 2016

Contest Jubah By Zaza Iman

Assalamualaikum.
haa awak! yang tengah free tak ada apa-apa nak buat tu,
Jom join Contest Jubah by Zaza Iman!
macam best jer hihii

Tak rugi mencuba lagi-lagi bulan puasa ni,
mana tau murah rezeki.Ok DOA, DOA,DOA! 



www.zazaiman.com merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.


Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman


Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu  CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN.Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :

HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang

Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??

Kalau korang nak join boleh klik SINI .   ( copy sampai disini )


CONTEST TAMAT

9 HB 6 / 2016  ( KHAMIS ) jam 11.59 malam


Rezeki Itu milik mereka yang sentiasa berusaha dan memohon daripada DIA. =)
selamat mencuba.Jumpa lagi!  ^_

No comments:

Post a Comment