Tuesday, 14 June 2016

# Kisah Kami #


Assalamualaikum..
Rindunye!
Ada sebulan kot entry ni dalam draft, baru nak update haha =_=

Jauh mana pun jarak kamu dengan sahabat baikmu,
Rasa sayang tak pernah pudar!
Kenapa?
Kerana persahabatan kamu kerana DIA. =)
#TajdidNiatSelalu




Persahabatan yang bukan setakat diukur dengan kata-kata. 
Perbuatan, Kesabaran, melambangkan pantulan cermin sahabat terhadap diri kamu sendiri.




      Terima kasih kakAisyah,
turun kuantan dan jumpa kami!
    tak berhenti gelak sampai 
balik dengan akak yang cool ni haha
                   ^_^



Sebenarnya, aku tak pernah buat kerja macam ni.
Tiba-tiba rasa nak beli belon cik hello kitty! haha .
Muka siti kat sebelah aku tu dah cuak,
sebab aku dah start mintak bende pelik yang dia memang tak 
expect! haha  >_<









             
         
 
     Haii Bimaps!
Dia dengan muka terpaksa bawa bimaps jalan2! haha
tak pernah tak sayang! <3






Kegembiraan yang bermula pada awalnya 
tidak membawa hingga keakhirnya, 
cik kitty aku terlepas lalu terbang tersangkut kat pokok!
baliklah bimaps keseorangan haha =P                                                                                                                                                                                                     

                                                                                                            Kak aisyah steady,
                                                                                     thanks belanja kami cik kitty dan bimaps! hikhik




Semoga persahabatan kita,
 membawa 1001 keberkatan dalam hidup yang 
banyak manfaatnya buat diri dan orang lain.
      Kami doakan urusan kak aisyah bulan 9 ni dipermudahkan
 InshaAllah ada rezeki nanti kami sampai 
#lovethem #sahabatsyurga
#kenangan2016


#HAHA
    Ada ke tanya tak segan ke bawak benda 'alah' ni jalan-jalan..
    aku jawab. " tak segan pun.
    Kisah pulak apa orang nak cakap. Bukan kita buat Salah pun! haha


Bahagiakanlah diri sendiri selagi benda tu tak salah di sisi agama,
dan selagi kau mampu buat je wehh haha
you have your own right! Chill je =)

Thanks for your ' both eye' !




No comments:

Post a Comment