Friday, 3 March 2017

Pilihan Yang Terbaik =)

Assalamualaikum =)

Lepas breakfast tadi, laju je tangan nak buka lappy, Entry lagiii! >_<
Bukan senang nak ada mood 'rajin' macam ni, mood pulak kadang banyak kelautt #Ehh haha ๐Ÿ˜„



Tau tak pilihan yang terbaik tu apa?
Bagi mira la..
Pilihan yang terbaik tu apabila kita memilih beserta niat dan tujuan yang utama, kerana DIA.
Pilihan ni jugak kita tak akan mampu buat tanpa tujuan yang jelas.
Yela tanpa tujuan yang jelas, kita pun mesti rasa serabut nak fikir kan =_=


InshaAllah akan sentiasa cuba untuk menerima.
Banyak hikmah yang DIA nak bagi,
tapi tak terlihat oleh kita.
Sebab tu rasa penyesalan tu kadang kadang ada jugak T_T

So bila fikir-fikir semula,
pilihan yang terbaik, bilamana kita buat membuat keputusan,
Biarlah keputusan itu lebih mendekatkan diri kita dengan DIA.
Supaya tak tersasar jauh dengan niat dan tujuan utama.
Baru la perancangan akan nampak smooth je, InshaAllah =)

Support pun sangat perlu daripada orang terdekat.
Kadang kita pun tak mampu, kurang confident kalau nak buat keputusan sendiri.
At,least dapat dengan nasihat dan pendapat orang lain pun dah ok ๐Ÿ˜‰


Planning Dia yang terbaik!
usaha dulu, kalau memang takde rezeki,
akan sentiasa cuba unTuk terima dengan hati yang tenang
Doakan =)


Terima kasih awak..
even benda tu berat untuk kita terima, 
sentiasa ada untuk saya yang asyik nak menang ni je haha *maaf awak! ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜†

#InspirasiHati๐Ÿ’•
  04/03/2017 #Already1Month

No comments:

Post a Comment