Friday, 3 March 2017

Preparation Wedding Day " Part 2 "


Entry ni nak citer pasal baju wedding je >_<
5 tahun akan datang boleh throwback dengan anak-anak #Ehh HAHA



~ BaJu KaHwIn ~

#AkadNikah

Alhamdulillah, puas hati.
Veil pun buat sendiri hehe
Sekarang butik pulak berkenan mintak nak sewa hihii 😍



One set! 

Dua - dua homemade! 
Baju husband pun ikut design sendiri hihi
(mudah lepas ni boleh pakai pergi mengajar pulak =P )

Homemade! haha
Alhamdulillah, hasilnya..
Memang dah lama idamkan baju kahwin yang umi jahitkan 💛


Familyy 👪 💗
(tak complete sorang takde huhu)


Alhamdulillah bertambah lagi..
Family baru!





#Resepsi


04/02/2017
Yang ni sewa je. 
sebab kami decide nak pakai songket.



Sangat puas hati dengan warna baju, 
design yang memang nak sebelum ni.
Teringin sangat nak pakai songket tapi yang tak ketat =)


Sambut ulangtahun abi & umi yang ke30 tahun =)
#02022017
Terima kasih abi dan umi membesarkan anakmu ini sampailah pada hari diserahkan segala amanah dan tanggungjawab kepada insan yang baru dikenali dalam kehidupan mira =)
T_T



#MajlisSambutMenantu


11/02/2017
Yang ni pun homemade!
Baju kemeja Husband je beli
Terima kasih umi tolong jahitkan baju, veil pun buat sendiri >_<
 Nak buat kenangan katanya 😍
lagipun nak yang simple2 je..
so,ikutkan ajee
Lepas ni boleh la pakai pergi dinner pulak #Ehh haha


Doakan kami! =)
Banyak lagi liku liku kehidupan yang kita perlu hadapi bersama.
Niatkan perkawinan dan perhubungan dengan niat yang Satu kerana DIA
InshaAllah <3



Family number one!
❤ lot of love ❤


Parent yang selalu ada, waktu senang susah
sayang abi dan umi,
InshaAllah
Mohon doakan kebahagiaan, dipermudahkan segala urusan
 mereka dunia dan akhirat. Amiinn =)



lepas ni korang pulak! hihii



Tak lupa juga untuk pengapit kami!
hihii


next entry...seeyou!

#Inspirasi42Completed!💕



2 comments:

  1. Uwaaaa..untuk pengapit tu..jangan lupa doakan.hihihi..

    ReplyDelete
  2. aamiinn,,,tak lama dah..tak sabar! haha

    ReplyDelete