Friday, 3 March 2017

~ Wedding Day " Part 3 "


Ok,ni dah last entry! =)

Terima kasih buat mereka yang hadir,untuk doa - doanya semoga urusan kalian dipermudahkan. Aamiin..


Warga IG, yang selalu bagi support =)


my family! always number one
terima kasih adik beradik semua, banyak sangat bantu.
Alhamdulillah


kawan-kawan


kawan dari sekolah rendah lagi, 
semua bakal jadi pengantin pulak lepas ni haha >_<


adik adik ipar <3


Kawan kawan kmc. semua terkejut bila dapat kad kawin!
surprise sikit =P Haha



Yusouf. ๐Ÿ’š๐Ÿ’™
moga ada rezeki kami pulak #Ehh haha


Sedara sepupu sepapat yang Boleh masuk air haha


kawan-kawan sekolah beserah! korang yang paling annoying haha
sayang ketat-ketat  <3 



~mAjLiS kAhWiN~





~Kad KaHwIn ~

Bab kad2ni dia la yang tolong settle kan hihi
thank you awakk <3



~Kasut Kahwin~

Yang ni pun agak penting. 
Last last decide utuk sewa jelah, even ada je beli kasut lain >_<




~PeLaMiN~



simple sajee =)


~catering~



sempat la bergambar sebelum pergi outdoor hihi



Doakan kami =)

okay! sampai sini je nak share =)
lepas ni blog ni kepunyaan kami bersama sampailah diwarisi oleh anak-anak!
InshaAllah ๐Ÿ’—

#Inspirasi42Completed๐Ÿ’•


No comments:

Post a Comment