Wednesday, 19 April 2017

#DuaMinggu✌️

Assalamualaikum!
Hari ni nak share story tentang 2 minggu ni je. Even jumaat ni baru sampai 2 minggu nak  update jugak >_< haha 

2 minggu ni,
Baru start keje kat hospital uia, still kat kuantan, sebelah kmc je  *tempat kerja lama๐Ÿ™Š

2 minggu ni,
Agak pasif, 
Tapi lappy pulak buat hal,
Tak boleh buka,
Tak boleh nak update blog!
Fon pulak taknak bagi kerjasama.
Lately asik hang je *merajuk mungkin sebab asyik mention nak fon baru ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜‚

2 minggu ni jugak,
Asyik dapat task kat resus je, so oklaa takut tu xde sangat sebab dah ada pengalamm sebelum ni, Cuma kena banyak belajar tentang sistem jela =)

                                                   

     Got ED department!
 *senyum*

                                            

So pengalaman takde sangat dalam 2 minggu ni, sebab patient pun on off lagi. So banyak perbincangan jela =)

 

Dah mula rasa takjadi nak pindah kat lain sebab suasana kat sini best, doc2 pun best.
 *nak try pujuk husband balik kerja kat kuantan  ๐Ÿ™ˆ๐Ÿคฃ * haha  
Cari rumah kat kuantan pleasee 
#mohonbaca ๐Ÿ™Š

                     

2 minggu ni  Baby comel ada dekat rumah so memang tak bosan la hehe
2minggu ni jugak husband tak balik ๐Ÿ˜†
Haha. 
Oklaa lagipun weekend memang ada program sendiri,
 so takdela bosan sangat hihi
Rindu tetap ada #EHhh haha 

 

#ProgramMilo

 

Puas hati la, even muka sedikit burn. 
Rest kat rumah dulu sebelum hiking next month ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜œ

Thanks for reader ๐Ÿ‘จ‍๐Ÿซ 
Next entry lepas dapat fon baru la kot haha ๐Ÿ˜†

#InspirasiHati ๐Ÿ’•

No comments:

Post a Comment