Wednesday, 3 May 2017

#WeddingOnApril 2017




Assalamualaikum πŸ˜‰

Hari ni pm shift, task dekat secondary je.
So relax la sikit, even kat rhesus tadi agak jona πŸ™Šhihi
Tak sabar nak tunggu pukul 10pm, balik tidur! >_<
Terus buka entry =D

29/4/17 hari tu attend kenduri di kuala selangor, kawan baik husband! #next


Happy for them! 
Tahniah korang. Detik yang ditunggu tunggu.
Mesti penat menghitung hari kan haha 🀣


Yeay!! 
Nanti boleh travel 
*honeydeww sama sama haha πŸ˜†πŸ˜œ
Suka tengok gambar ni even pengantin perempuan tengah sibuk membebel sorang2 haha
*maaf atinn!* πŸ™ˆ


 

Jika lihat pada pengiraan umur,
Kehidupan kita masih panjang.
Dengan memegang amanah dan tanggungjawab yang lebih 
besar sebagai pasangan dan ahli baru dalam keluarga yang tidak pernah kita kenal sebelum ni.
Moga terus kuat dan lebih banyak sabar! 
* credit to me * Hihi


 

Lepas kenduri terus pergi pwtc, pesta buku!
Sempat jumpa dj ikim ni =)
Siap dapat buku dan cd free lagi.
 * hadiah kahwin katanya hehe
>_< 
Kalau dah sampai pwtc korang 
pergi la jalan jalan cari booth buku kat El Hikmah,
banyak buku yang menarik kat sana.
#suggestjee hihi



 

Thanks husband, 
sanggup berpenat melayan wife awak ni. 
Start dia cakap ' lama dah tak jalan kaki jauh macam ni, penat juga ye ' .
 Alahaiii  tetibe kesian kat dia.  
 Tapi oklaa ada isteri teman xdela penat sangatt 
*Ehh dia, menyempat je haha  

Takpe la bukan selalu pun kan penat macam ni, nanti balik kita rehat ye 
*jawapan cliche wife dia* haha πŸ˜‚ 



  Sibling my Bff. 
Even tak jumpa my bff, kakak2 dia pun boleh laa..
😘❤️




Terima kasih lagii buat awak yang berjaya melayan isteri yang asyik nak menang ni je 🀣.
 Even sy tau awak sampai πŸ’†‍♂️ melayan perangai wife awak ni haha
-
Kadang rasa jugak sebersalah sebab macam terlalu menyusahkan je. 
Tapi sebersalah tu selalu datang lepas semua dah settle 
*sy dah dapat apa yang sy nak haha πŸ˜£πŸ˜‚
* maaf lagi *



Yeayyy! 
Lagi happy bila dapat grab dua buku ni.
Korang tau kot mana buku mira n mana buku husband. 
Sebab kami memang berbeza sangat dalam bab memilih buku ni πŸ’ haha

#Breath by Dr Beni
#One pint Frust by WhiteCoat

Next 30/4/17 tu kami ada satu lagi kenduri kat jengka fuad aka sata! 
Kawan time sekolah rendah lagi. Kawan yang agak baik, banyak tolong 
*even tak berapa ingat apa yang dia pernah tolong dulu * haha πŸ˜†

Sebelum ke kenduri ni la tragis sikit. Nasib la ada husband yang teman cari baju untuk pergi kenduri ahad tu. Actually mira bawa baju cukup cukup je time pergi kl hari tu. 
Baju tidur untuk malam tu dan baju untuk pergi wedding nasrul & atin je. 

Malam sebelum majlis tu, lepas bincang semula, tetibe husband tukar plan dia cakap nak join jugak kenduri ahad tu kat jengka. Husband dah cancel program dia. Mira macam krik krik la sekejap sebab tak bawak baju lebih pun haha  πŸ˜‚. Sebab plan asal nak balik kuantan dulu lepas majlis kat kuala selangor tu  >_<

" Husband dengan cool dia cakap takpe lah nanti kita pergi cari baju " . Mira cuma cakap ok jela. Taksangka nak cari baju malam tu memang menguji hati dan perasaan betul 😭. Lagipun tak pernah kot cari baju dalam masa singkat macam tu, dah la jenis memilih *mengaku * 🀦‍♀️

Lama kot, lepas round pwtc, pusing pulak sunway sampai pukul 12 tengah malam cari baju,tak jumpa yang berkenan! nak give up dah time tu rasanya sebab penat sesangatt.
lastt pergi area danau kota cari baju haha. Beli la baju dengan rasa terpaksa even tak berkenan * dah sampai tahap otak tak mampu lagi nak berfikir * haha 
dah settle tu terus gerak ke jengka, pukul 2 pagi baru check in, penat giloss T_T

  

Tahniah sata dan pasangan. Moga berbahagia bersama selamanya. 
Akhirnya ikut jugak jejak langkah kawan ko ni kan  #Ehhh haha 
* baju express 🀷‍♀️ *

 

Antara kawan kawan yang suka kenakan orang haha serius laa 
perangai still macam dulu  lagi. 
Mohon kahwin cepatt πŸ˜†πŸ€£




Even perangai macam ape je time sekolah dulu, 
korang memang terbaik. 
Still sama sama sampai sekarang. 
Tiap kali raya pun mesti jumpa. Susah senang bersama πŸ‘πŸ»πŸ‘ŒπŸ»
*mohon kahwin awal jugak semua haha *

Thanks for reading! 
kalau jumpa part typo tu tutup mata jela ye haha >_<


*awak mohon baca ni* PENTING! HAHA
" Berharap entry baru nanti boleh update dengan IP7 pulak " πŸ™ˆπŸ€£πŸ˜†


#InspirasiHatiπŸ’•


No comments:

Post a Comment