Thursday, 11 June 2015

30052015

Alhamdulillah.
Sangat bersyukur Allah permudahkan semua urusan #29052015 #30052015



Tahniah buat kakngah dan abgngah a.k.a. abg nik, semoga perkahwinan kekal,membawa amal ibadat bersama hingga ke syurga.  =)



Malam sebelum kngah jadi milik orang lain, aku whatsapp dia *10 minit sebelum diakadkan hehe* " kakngahh, semoga dipermudahkan. Dah nak jadi milik orang huhu. maaf salah silap ye, gaduh sokmo haha :p nanti dah kahwin jangan sombong la hahaha #KissingIcon# "
Sehari lepas dia kahwin baru dia reply " sory lambat reply, bz tadi hahaha "
*sebak la jugak sekejap, perasaan adik beradik sape tau kan haha :p *



okay, nie persiapan part aku. dah ada kerjaya ni boleh la sponsor sikit :p pilih tema budak-budak sikit..menarik and simple! Mungkin la haha (last minute preparation hehe )


Last one, create guest book for my lovely sis! 😘 (sanggup tido lewat mlm siapkan buku ni 😜 haha )



          Alhamdulillah, family yang     
        sangat sporting. Full of love!


Kek juga disponsor by me and my umi!
last minute punya planning. Pengantin tak tahu pun ada kek hehe.
That we call "suprise" haha acting lebihh




Pengantin sibuk photoshoot. aku pun buat-buat sibuk jugak *bila lagii kan* haha okbaii :p


Malam nikah! Yang tepi tu tak tahu apa motif dye *jeles tgk pengantin agaknye* haha 😝😝

mesti boleh agak soalan cliche waktu majlis perkahwinan " ehh awk tu bila lagi" haha ok!just give them a sour smile haha😐😖




Belanja gambar sikit..persiapan sebelum dan selepas majlis.sebab ramai yang mintak, tak sempat nak bagi hehe *Dah nak dekat sebulan majlis baru nak update haha bz kbaii =_=  

p/s : nak tengok banyak lagi gambar blh contact pengantin sendiri 😂😝 haha

*Bulan 5 yang agak padat jadual! Preparation pun last2 minit je boleh bantu walaupun duduk satu rumah! 😪 * Alhamdulillah Allah pinjamkan kekuatan ☺️ 

Next??
Banyak pulak soalan next!
Semestinya....
I tunggu anak sedara baru la haha kbaii! 

  _MayraHayfa_
    No caption!
   Happy Ending
            '' 
       HaHa



3 comments:

  1. baru tahu ade tersurat dan tersirat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yang dinamakan "perjalanan hidup"

      Delete
    2. #moral : cuba sedaya upayauntuk menuntut ilmu keibu-bapaan supaya tidak memilih kasih antara anak2..

      Delete