Monday, 15 June 2015

* Last Night *

last night story =)

"Tenang je bila ada and selalu tengok awk. 
Kalau time nak marah tu boleh kawal, cool down sikit " 

Walaupun kadang-kadang ayat saya menyakitkan hati ,
 stay boleh cool down lagi ke? Haha 😂

 T_T

Okay, terharu. Kadang kita pun tak tahu apa yang kita buat sampai orang rasa macam tu. Jauhi dari meletakkan pujian untuk nampak diri hebat, Jangan sampai Allah murka..utamakan redha Allah =)

orang bahagia,kita turut rasa bahagia itu ^-^

waitingggggg....

**********
Aku tak nak 'nampak' baik depan orang.
Means, kebaikan aku disebut-sebut oleh orang lain.
Aku takut 'jatuh' dengan pujian. *Seriusly* 
Moga Allah jauhkan sifat mazmumah dalam diri ini. 

***********

Jadikan setiap pergerakan kita sebagai ibadah. Kekuatan yang Allah pinjamkan, diluah dengan rasa syukur yang tidak henti. Alhamdulillah. Percaya, nikmat yang Allah beri tak terhitung banyaknya.  Penuh dengan seribu hikmah kebaikan disebalik apa yang terjadi.. Percaya dan yakin 😊

*kau ingat kau hebat buat orang rasa macam tu? Berterima kasih pada yang Maha Memberi,
   jangan leka dengan pujian, sebab ia bukanlah bersifat kekal =)

p/s : only you and me know about it,always remind and keep writing  =)
         untuk diri sendiri, terutamanya! #AkakAdik #SiblingForever

                                                                                                                                     
                          ~ MayraHayfa ~
                                 its about
                                  "         "
                            KEEP SILENT
                               #15062015

2 comments:

  1. notakaki xdok doh ea??? bru pasan... hahaha.. nice entry.. jadikn stiap mnde yg blaku sbg "teguran" Allah... kipidap dear ...

    ReplyDelete
  2. terima kasih siti! notakaki for certain note je :p haha

    ReplyDelete