Monday, 11 July 2016

_ HappyEid2016 _


Alhamdulillah.
#DONERAYA2016

Tahun " 1001 hikmah " 😁

Selesai bersama mereka #Family


#sorangmissing😜 
Gambar dengan family tahun ni takde lagi, takpe la.. Sebab perancangan Allah tu lebih cantik, moh ler cantikan hati dengan terus bersangka baik πŸ™ƒ


*mungkin raya tahun ni Allah nak bagi lebih banyak ganjaran, so Allah bagi  kerja time raya πŸ˜‚πŸ˜ 
Mana tau ambik gambar family nanti sekali dengan menantu baru pulak KAH! 😝
Tetibe =_=


#biasalahtu. ' raya pertama ' untuk aku. Pada raya keempat tak silap. Baru dapat pakai baju raya 😜 beraya dengan muka sembab gitu, menghilangkan 1001 rasa haha * #rasatawarmungkin =_= 

******************^^^^^^^********************
Selesai bersama mereka #teamIG


#Raya2016


      #bodyguardsetia πŸ™ƒ


 #Thankyou . Suka sangat dia 😜 


Time ni terjah je.. Kesian asifa haha. Yang  pasti speghetti sedap! πŸ˜‹


#Berempat Tahun ni semua single lagi. Tengokla tahun depan sape jalan dulu.
Kakak yg baik, mesti bagi adik #jalandulu 😜


#beraya rumah ustazah lama. Masa tu  darjah 3 tak silap. 


Time datang ni dyeorang macam kenal tak kenal je. Dah lama2 borak tu baru laaa moment lama come back huh! Haha =_= 


Maaf ler banyak gambar kami, sebab memang kami je yang g beraya =P haha 

Muka baru bangun tidur, penat wehh baru lepas habis kerja malam #moodnaktidolagiii . Terima kasih ada yang call tolong kejutkan. Kalau tak beraya atas katil laa 😝 haha 

**************^^^^^^^^^***************

                    #teamsetiapurple



Beraya kat hospital pun not bad. Ramai 'tetamu' start pagi raya, sampai ke malam tak putus-putus. #mukakamimurahrezeki πŸ˜‚ 


Orang cakap aku ni ' something ' skit. 
Sengih memanjang. Tapi bila kau hilangkan mood aku tetibe, boleh jadi masalah la buat 'kau'  haha . Maaf ler kawan. Hidup ni tak lepas daripada propa dunia πŸ˜‚

Raya pertama bekerja dengan pengalaman indah. #CodeBlue menyinggah pagi raya . Buat aku muhasabah seketika. Masih ada masa untuk aku sebentar lagi? Kerana kita tak pernah tahu bila ajal datang menjemput, yang pastinya kedatangan mereka tanpa undangan πŸ˜₯

Untuk kawan-kawan lain, maaf sangat tak sempat beraya dengan korang lagi. InshaAllah ada rezeki kita jumpa ye =) 
#rindutanpakata 😜


#belanjasatugambar😜

Selamat Hari Raya. Mohon maaf ada salah silap. Mohon halalkan semua, masa korang, bagi layanan terbaik sepanjang kita kenal. Kadang terlebih sweet mengada-ngada tu biasalah! Haha πŸ˜œπŸ˜‚

Doakan yang baik-baik ye. Dipermudahkan urusan akan datang. 
Esok belum tentu ada masa untuk kita. 
So manfaatkan hari ini, waktu ini untuk kebaikan bersama. 

                 #menulisdarihati#
Segala yang baik semua hadir dari DIA,
Yang penuh kekurangan 
pastinya daripada diri ini ☺️πŸ’•

Kenangan yang bakal d'throwback pada masa akan datang! Yang pastinya ada kelainan setiap tahun πŸ˜‰ #fulloflove πŸ–

Bye! Keepintouch πŸ˜‰

No comments:

Post a Comment