Monday, 16 January 2017

E-Day =)



Assalamualaikum =)
05/11/2016

Alhamdulillah,
Semua berjalan dengan lancar.
Moment dalam membuat persiapan "E-DAY "
(Kenangan untuk dithrowback ) hihi


( Tag Designed by me * designer tak berkelulusan haha ) 

EHh! dah bertunang ke?
Bila?
Dengan siapa?
Tak jemput pun!

HAHA !
Nanti jemput yee
Hari Besar Majlis =)

Terima kasih awak! sebab memahami.
Majlis sederhana yang hanya dihadiri oleh keluarga dan sahabat terdekat.
InshaAllah majlis besar nanti bakal dijemput =)


( Sangat simple pelamin takde, makeup by me, macam nak g kerja tepek2 foundation sikit, pakai baju pun macam nak g raya je 😜 haha )
#SimpleMoreComfortable#




Alhamdulillah =)


Kanan ( perempuan )
Kiri (lelaki )
*sebab tak berbincang, tema dua2 sama colour hijau* haha 




InshaAllah..
Forever and ever!
' dyeorang ni selalu buat saya terharu '
Suprise selalu ada haha
😂😂


Always mine..
Terima kasih untuk segalanya
#abiumi
😍


Terima kasih semua....
#terharu T_T
(terlalu banyak kenangan bersama daripada sekolah rendah lagi)


special guest mesti la kena makan kat dapur haha >'~'<


special gift ( suka kotak tu!ada kata2 yang menarik di situ) haha
" alaa kenapa ada hadiah bagaii ni "
BFF i cakap bukan kena tunggu hari jadi je boleh bagi hadiah =P



'ehHH '💕💕
>_<




Homemade
moga rasanya sedap saje =D
#rainbowtraffel😋



Berkenan sangat dengan yusouf ni, baik sangat!
+++ pulak comel.. memang pakej laa 💗 👶



Dia tanya kenapa tudung dia macam tu..
kita pun tanya la jugak dia soalan yang sama..
then dia ukir senyuman manis macam tu haha 😝

Terima kasih semua, juga buat mereka yang mendoakan =)
* dah lama sangat entry ni dalam draft, so hari ni kita share story hari ' separuh bahagia ' . Hari penuh bahagia next majlis nanti haha 😰😜

NEXT ROAD!
#countingday12345678910............

Permulaannya masih diuji dengan bait kata-kata indah,
Pertengahannya pasti diuji dengan kesusahan sebentar.
Kerana pengakiran kita nanti ingin diberi bahagia olehNYA..

'' moga mimpi terus terinspirasi "

Thanks for reading #shortentry


#Inspirasi42 💕










2 comments: