Monday, 16 January 2017

" HolidayTime "

#PART DIA..DAN...DIA..

' Holiday '

KEDAH - LANGKAWI
Masih dengan niat utama, nak attend wedding sahabat satu kolej dan satu bilik! hihi ^_^


                                    Dengan dia ni la sepanjang holiday #loveyouhajar <3

dia ni lagi.....


memang dengan dia je pun, nama pun holiday berdua hikhik



               ni diaa bakal pengantin =)                 
Betul la pergi kenduri kat kedah =P


Wedding dia 👆


Dia lagii 😄


ok last gambar wedding! haha 😇
HOLIDAY LAGII....


Dah mula rasa macam tak nak turun! haha


Paling rindu #seriusly


                                                          Boleh repeat lagi kan? hihi
tapi yang tak sanggupnye nak tunggu turn naik cable car ni 😌
mohon elakkan pergi waktu cuti sekolah
#Tips

baru nak up story, cerita dah berkurun kot haha
Da lama tulis entry ni,terkepit dalam draft lama sangatt! haha


Kenangan...
ok bye! =)

#Inspirasi42 💕


No comments:

Post a Comment